Publicerad 2009-08-20 19:51:53 i ,

Rena rama katastrofen!


Allt som hänt sen igår.. Helt otroligt!
Morgonen började helt underbart som ni kanske har läst, kunde inte ha varit en bättre start på en dag. Så, tar mig hem till mamma i Farsta och hälsar på, äter god middag, har det jätte trevligt med familjen inkl buddhas familj!
Tar en taxi hem ca 21.00

När klockan är tio, ombytt i myskläder för att slå på en film så knackar det på dörren, notera klockan 10 på KVÄLLEN.
Två tjejer som står där och presenterar sig som styrelsen. Frågar om det är jag som bor i lägenheten, och om tjejen heter Elin jag hyr utav, och hur vi hittade lägenheten, så jag säger som det är. Genom www.hyralya.se.

Då meddelar hon oss att jag bor i lägenheten olagligt? att hon inte har tillstånd för uthyrning, hon har redan hyrt ut ett år innan. Står där som fastfrusen när jag inser att hon menar att vi måste flytta, och det är nu egentligen.
Så stänger dörren och bara bryter ihop, ringer min bror som kan allt om juridiskarätter, då jag lagt ut två depositioner på lägenheten på 13.000, och mitt kontrakt är inte giltigt! så, tar mig samman och går ner till tjejen som har jordens ångest för att behöva meddela allt det här. Somnade trots allt.. flera timmar senare!

Imorse vaknade jag med en ännu större klump i magen, vad ska vi göra?!
Ringer pappa och berättar hela situationen, och han säger att han ringer upp om någon timma.
Och det gjorde han, en timma senare så har jag fått ett förstahandskontrakt i Gnesta!! Så struntar i allt, även om jag kanske inte riktigt vill flytta ner igen, de är MIN lägenhet, ingen kan slänga ut mig bara för att 'lagen' säger så.
Måste tänka på bebisen, vill ha all trygghet i hela vida världen för h*n.

Så nu kommer jag bli en Gnestatjej från och med den 1 okt 2009. Och kommer befinna mig i lägenheterna över gamla 'blåskålen' eller? vet inte om det heter så! men precis vid lilla centrum, vid bokhandeln.
Så känner ett sånt lugn, och tack till min underbara pappa som ordnade till allt det här på så kort varsel.
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela