Publicerad 2009-08-24 18:35:43 i ,

En ny och helt sjukt bra dag!




Tack för igår! en så himla mysig kväll med familjen och älskling, å tur att vi hade fyra paket kräftor.. tror jag fick i mig ett å ett halvt själv! :$ började äta innan någon ens hade hunnit sätta sig! så är de, å ja FÅR. Bara ut å gå som en tok sen!
Sen blev det filmer, tre helt sjukt kassa, med en massa garv och ironi. Bacon å äggröra halvtvå inatt me Buddo! :)

Vaknade runt halvtio imorse, låg och drog mig i sängen i evigheter, till ett tror jag, hjälpte mamma med tvättstugan, å bara va hela morgonen. Blev uppskrämd av förlossningskliniken, men hade inte mage att stänga av.
Är absolut inte rädd för smärtan under förlossningen, de e komplikationer jag är totalt livrädd för.
Iallafall, tog oss ner till farsta centrum och köpte voltaren till min stackars mamma.

Satte oss ner och fikade, pratade om psykoser, deprissioner, hur man hamnar där, om de beror på psyke, riktigt intressant samtalsämne, kanske lite deprimerande, men som sagt. Kul att veta! samt om hur sverige ser på kriminaliteten, och vilka sjuka straff det kan ges för tex misshandel, våldtäkter, medans ett skattefiffel ger flera år.
Rör det samhälletspengar, då är det på liv och död! men att förnedra en människa resten av hans/hennes liv så bryr dom sig knappt. Helt otroligt! så jävla kasst rättsystem.

Gick även en sväng inne vid farstacentrum, hittade mina första mammajeans!! och hur sköna som helst, kan inte förstå lättnaden att de inte spänner, trycker över magen, å att man inte får igen knapparna! :( så nu har ja ett par! ska vårda dom med liv å död, kommer att betyda allt för mig.
Sjukt snygga stuprörsjeans, ljusare i modell med slitningar framtill, och även gylf å knapp, så man kan ha ett skärp. Enda snygga jag sätt sedan jag börja kolla, så kunde inte motstå. Strl 36, kommer kunna användas ett bra tag! :D Lite baggy, men kan bli skönt senare.

Iallafall, pappa ringde och meddela att vi FICK lägenheten!!!!!! Så nu har jag ett förstahandskontrakt på storatorget, känns så otroligt bra, och stenen från bröstet har verkligen lättats. Underbar känsla!

Så nu hoppa ja nyss ut ur duschen, ska klä på mig, laga lite mat och bums till gullmars för att möta Johanna.
Skriver sen!

Min familj, jag bebis och Simon! <3, ni är allt jag har.
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela