Publicerad 2009-08-17 08:20:24 i Magbilder med Wilja,

En ny dag idag!




Vet ni vad jag hatar mest i hela världen?! Att när man skrivit klart ALLT så försvinner allt för ett litet tagenttryck man gör. Så nu är detta tredje gången gillt! inte min tur idag så att säga.
Men å andra sidan har jag inte påstått att jag är mentalt frisk heller. Ställer klockan på 7, men jag börjar 9. Så blev klar efter 40 minuter, och har setat här nu i 40. Så jag kunde alltså minst ha sovit i en timma till? plus att det tar mig inte mer än 6 minuter att ta mig in till slussen där jobbet kallar. Så imorgon, glöm de! sovdags till 8! ;)

Hallå! är det någon som kan ordna till med bloggen? ger tamefan vad som helst!! pengar i multum om så krävs. För att ge mig in i den matchen själv känns inte så lockande, allt kommer bli fel. Inte bra!

Och sen kollade jag igenom min garderob imorse, i panik så kasta jag ut allting, och märkte att 80% av alla kläder jag äger kommer ifrån VILA.
Men deras affär är ju så tokmysig, och speciellt den i Slussen. Så svårt att motstå när man går förbi där varenda dag... Ge mig! men nope, dags att spara in slantarna nu på ett annat konto.
Dags att bege mig, borsta tänder och pussa på en pojkvän! sen ut mot nyyaa äventyr.

Tröja: VILA
Byxor: VILA
Stövlar: NILSONS
Mage: Mammas och Pappas älskling

Postat av: Maria

Publicerad 2009-08-17 08:41:08

Du är jättefin!!

Blev det inga studier för dig?

Lycka till i livet!

Kram

Postat av: Patricia

Publicerad 2009-08-17 08:58:56

Hej! Tack så hemskt mycket! :) Jo jag skulle börja på björn axxen, men jag har flyttat fram hela skolstarten tills lillen är iallafall 2.

Så jobbar på heltid just nu! :) Så inkomst är det inga problem med, och mammapeng blir det också! :) Kram

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-08-18 19:23:25

Fysiskt omöjligt att ha så stor mage i så tidig graviditet. det är antagligen bara ditt fett som putar ut :)

Postat av: Nicole - mamma till C

Publicerad 2009-08-18 20:52:00

Roligt med gravidbloggar :)

Stor mage för att vara i v.10.. min mage syntes först runt v.19 :) men alla är vi olika

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela